Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Bernë ka dal me një njoftim të rëndësishëm.

Përmes një postimi në facebook, Ambasada e Shqipërisë në Bernë, njofton të gjithë shtetasit shqiptarë në Zvicër se Ambasada me rastin e Ditës së Verës më datë 14 mars, ditë e hënë do të jetë e mbyllur.

Tutje në njoftim thuhet se shërbimet konsullore do të rifillojnë në datë 15 mars 2022, transmeton albora.ch.

Për çdo rast emergjence lutemi të kontaktoni në adresën dhe numrin e poshtëshënuar: e-mail: [email protected]. emergjencës: +41774099729./albora.ch/

Marketing
Marketing