Ambasada e Kosovës në Francë njoftoi në facebook se ishte nikoqire e ngjarjes së organizuar nga Qendra Kulturore e Kosovës në Paris, me rastin e prerjës së Galette des Rois, traditë kjo shekullore franceze që në qendër ka ndarjen e gjërave mes njerëzve dhe momentet e kaluara së bashku.

Marketing

Në këtë ngjarje, Ambasadori Halimi shfrytëzoi rastin të takohej me stafin e Qendrës Kulturore si dhe personalitete të kulturës nga radhët e diasporës.

Marketing