Përveç që sjell shijen e ushqimit të vendlindjes në Zvicër, fabrika e mishit “AM FOOD” në Basel sjell çdo lloj produkti që është brenda shijes dhe kërkesës së klientit.

“AM FOOD” bën shpërndarjen e specialiteteve nga Ballkani dhe furnizimin e dyqaneve ushqimore, bar-rostiçerive dhe restoranteve në Zvicër.

Nga Ballkani importohen këto produkte: verë, turshi (ajvar), ëmbëlsira, pije, kafe, miell misri etj, por gama e “AM FOOD” po zgjerohet vazhdimisht.

Marketing

Duke i kushtuar shumë rëndësi importeve cilësore dhe të drejta, “AM FOOD” sigurohet që jetëgjatësia e mallrave të jetë e garantuar për klientët. E kjo ka bërë që të certifikohet nga shteti zviceran si fabrikë e mishit me standartet më të larta.

Pronari i “AM FOOD” Fadil Jakupaj, në përputhje me moton e babait të tij “UNË NUK SHES ATË QË NUK DO TË HAJA VETË “, thotë se janë arritur të gjithë klientët në të gjithë Zvicrën.

“AM FOOD” është gjithashtu e vetmja fabrikë e mishit ku përveç standardeve më të fundit, mishi thahet dhe tymoset ende me zjarr sipas zanatit të vjetër.

Sigurisht, kjo nuk është gjithçka që AM-FOOD ka për të ofruar. Ushqime të ndryshme importohen nga Ballkani që nga viti 2005. Ndërsa sot importojnë mbi 200 artikuj nga i gjithë Ballkani, të cilat i shesin në të gjithë Zvicrën.

Me “AM FOOD” çmimi dhe cilësia përputhen! Porositni online në  +41 61 683 03 76 “AM FOOD” bënë dërgesa në të gjithë Zvicrën./albora.ch/

Marketing