Kryeministri Albin Kurti ka qenë i ftuar nga ambasadori Jorn Rhode dhe Akademia Federale për Politika të Sigurisë së Gjermanisë në organizimin për të diskutuar mbi politikat e sigurisë.

Marketing

Në një postim në llogarinë zytare të Akademisë thuhet se lidhjet mes Kosovës dhe Gjermanisë janë të fuqishme sepse mbi 350 mijë kosovarë jetojnë në Gjermani.

“Me ftes të ambasadorit Jorn Rhode, kryeministri i Kosovës Albin Kurti gjeti kohë që të shkëmbejë ide me FKS22. Lidhjet e Kosovës me Gjermani janë shumë të ngushte dhe të besueshme. Mbi 350 mijë kosovarë jetojnë në Gjermani, dhe lidhje të panumërta ekzistojnë”, thuhet në postim.

Marketing