Ministri i Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani e ka dhënë një lajm të mirë për qytetarët e Kosovës, shkruan Albora.ch.

Marketing

Ai në një postim në Facebook, ka shkruar se Maqedonia e Veriut nuk do vendosë viza për Kosovën

Postimi i plotë:

Maqedonia e Veriut nuk do vendosë viza për Kosovën. Konkluzioni i dalë nga Komisioni Evropian është lëshim dhe i njëjti do të revidohet.

Albora.ch

Marketing