Një 20 vjeçar me origjinë shqiptare i ka dhënë fund jetës në burgun e Torre del Gallo-s në Itali. Ngjarja e rëndë ka ndodhur natëbn e së mërkurës.

Marketing

Mediet italiane raportojnë se i riu i ka dhënë fund jetës duke e rrotulluar çarçafin rreth qafës.

Nuk bëhet me dije ende identiteti i shqiptarit. Në pak më shumë se një muaj, midis fundit të tetorit dhe fillimit të dhjetorit, tre të burgosur të tjerë kryen vetëvrasje në Torre del Gallo. 

Marketing