Skena është e pamëshirshme kur bëhet fjalë përm personazhet e njohur që kanë vite në treg. Shumë të famshëm thonë se janë nën presion për të qëndruar përgjithmonë të rinj dhe të mos plaken. Megjithatë, ka shumë Vip-a që “kanë përqafuar” rrudhat në fytyrën e tyre dhe që e duan moshën që kanë.

Marketing

Ne mblodhëm një listë të të famshmëve që mbeten të njëjtë ndonëse vitet kanë shkuar.

Liv Tyler (2003 vs 2019)

Lucy Liu (2003 vs 2019)

Lisa Bonet (2002 vs 2020)

Nicole Kidman (2003 vs 2020)

Cameron Diaz (1995 vs 2019)

Alicia Keys (2004 vs 2021)

Jessica Alba (2003 vs 2020)

Sandra Bullock (2002 vs 2022)

Salma Hayek (2002 vs 2020)

Jamie Foxx (2003 vs 2019)

Marketing