Shteti i Kosovës del të jetë shteti më i varfër në rajon, kur numërohet Bruto Prodhimi Vendor për kokë banori, raporton Global Finance

Marketing

Në këtë listë të publikuar nga Global Finace, Kosova gjendet në pozitën e 105 ndërsa Shqipëria gjendet në disa pozita më mirë.

Shteti i Shqipërisë gjendet në pozitën e 90-të.

Ranglista ku gjendet Kosova dhe Shqipëria

Shteti më i pasur për kokë banori mbetet Luksemburgu, me 140,694 dollarë për kokë banori.

Ranglista me pesë vendet më të pasura në botë

Në pozitën e dytë gjendet Singapori me 131.580 dollarë për kokë banorë ndërsa në pozitën e tretë gjendet shteti i Irlandës me 124,596 dollarë për kokë banori

Marketing