Sipas të dhënave të lëshuara nga Zyra Federale e Statistikave, qarkullimi i dyqaneve të përhershme dhe online në Zvicër është rritur me 4.2% krahasuar me vitin e mëparshëm.

Marketing

Viti 2021 ishte pozitiv për sektorin zviceran të shitjes me pakicë, qarkullimi i dyqaneve të përhershme dhe online, raporton ticinonews, përcjellë albora.ch.

Sa për vetëm muajin dhjetor, qarkullimi i të gjithë sektorit të shitjeve u rregullua për të eleminuar efektet e ditëve dhe festave të ndryshme të shitjes tregon një rënie prej 0.5% (-0.4% reale) krahasuar me të njëjtin muaj të vitit 2020.

Statistikat e ofruara çdo muaj nga FSO janë bazuar në të dhënat nga një mostër e rreth 3000 kompanive aktive në sektorin e tregtisë në Zvicër./albora.ch/

Marketing