Diplomati kosvar Sabri Kiçmari nisi punën në përfaqësim të shtetit në Japoni.

Marketing

I ngarkuari i deritanishëm me punë, Arber Mehmeti, i uroi mirëseardhje Kiçmarit përmes një njoftimi në Facebook.

“Mirëseardhje dhe punë të mbarë Ambasador Prof.Ass.Dr. Sabri Kiçmari”, ka shkruar Mehmeti”, shkroi ai.

Ky nuk është përfaqësimi i parë prej ambasadori i Kiçmarit, ai më parë ishte ambasador i i Kosovës edhe në Austri dhe Australi.

Marketing