Dy persona kanë humbur jetën nga rrëzimi u një avioni sportiv në afërsi të aeroportit në Prijedor, njoftoi Departamenti i Policisë së Prijedorit në Bosnje e Hercegovinë.

Marketing

Incidenti ka ndodhur rreth orës 15:00 kur edhe është lajmëruar policia.

Për rastin janë informuar Drejtoria e Aviacionit Civil, Prokuroria e Qarkut të Prijedorit dhe Prokuroria e Bosnje e Hercegovinës që është përgjegjëse për hetimet e mëtejshme.

Siç raporton N1, me informacioneve nga terreni, një instruktor i njohur fluturimi dhe vajza e tij kanë mbetur të vdekur

Marketing