Aeroporti i Prishtinës tani më njihet si njëri ndër aeroportet e para në Evropë që menjëherë pas pandemisë ka arritur dhe tejkaluar shifrat e numrit të udhëtarëve që ishin në vitin 2019, para pandemisë.

Marketing

Sot, ANP ‘Adem Jashari’ ka shënuar edhe një rekord të ri duke proceduar udhëtarin e një milionë në fluturimin e mbrëmshëm për në Gjenevë.

Të bindur drejt suksesit menaxhmenti i aeroportit ishte fokusuar në shërbime kualitative dhe në sjellje të kompanive të reja si dhe shtim të numrit të fluturimeve në destinacionet ekzistuese, thuhet në komunikatë.

Marketing