Trampi i Kombeve tani është në duart e qytetarëve të Grand -Saconnex. Referendumi doli kundër projektit ku mblodhi pothuajse 1000 firma, ndërsa u kërkuan vetëm 800, raporton 20min, përcjellë albora.ch.

Marketing

Në qoftë se ato janë të vlefshme, popullsia ka gjasa të votojë në shtator. Kundërshtarët do të bëjnë argumente financiare, urbane dhe mjedisore kundër projektit.

Sipas argumenteve të tyre, të transmetuara nga “Geneva Tribune”, toka e cenuar nga bashkia u transferua me një çmim të rrjedhshëm.

Ata kritikojnë ndërtimin e një llogoreje pranë shkollave dhe transferimin e trafikut në rrugë të vogla. Së fundi, ato nxjerrin në pah pemët e shumta shekullore./albora.ch/

Marketing