Horizonti i qytetit të Cyrihut do të ndryshojë masivisht në vitet e ardhshme, pasi qyteti po zhvillon udhëzime të reja për ndërtimin e gradaçelave.

Marketing

Shtëpitë e larta duhet të jenë të mundshme në shumë zona të tjera, dhe kullat deri në 250 metra do të lejohen gjithashtu, raporton blick, përcjellë albora.ch.

Në 126 metra, Kulla e Parë në Zyrih-Perëndim ishte për një kohë ndërtesa më e lartë në Zvicër, derisa kulla e parë Roche Tower e Baselit u lartësua mbi të në 178 metra.

Ky rekord së shpejti do të tejkalohet nga Kulla e dytë Roche (205 metra), e cila është ende në ndërtim.

Është gjithashtu e qartë se çdo gradaçelë metroje që mund të ndërtohet në të ardhmen në përputhje me udhëzimet e reja ka nevojë për planin e vet të projektimit.

Prandaj parlamenti mund të ketë një zë jo vetëm në direktivat e përgjithshme, por gjithashtu në çdo projekt individual./albora.ch/

Marketing