Sot pritjet në pikat kufitare të Kosovës, në Dheu i Bardhë dhe Merdare janë më të shkurtra se sa ditëve të tjera. Qytetarët për të kaluar në këto pika kufitare duhet të presin një deri në një orë e gjysmë.

Marketing

Por, gejndje e njëjtë nuk është  në kufirin e Serbisë me Kroacinë dhe Hungarinë, pasi që andej pritjet janë më të gjata. /albora.ch/

Marketing