Një përleshje si në filma ka ndodhur mes policisë së Zvicrës dhe kriminelëve.

Marketing

Dy kriminel tentuan të bëni një vjedhje të madhe, por pa sukses në industrinë e vrojtimit “Le Locle “.

Ata janë detyruar të marrin pengë 4 persona, për t’ju shmangur kapjes nga policja e Zvicrës, raporton TicinoNews, përcjellë albora.ch.

Pas ndjekjes me makinë nga ana e policisë, ata kanë nxjerrë armë për të trembur pengjet dhe policin që po e ndiqte nga mbrapa, të cilët donin të kalonin kufirin pa ndjekje.


Kjo gjë ka detyruar forcat e policisë të gjuajnë, por pa dëmtime dhe viktima.

Më pas ata kanë kaluar kufirin francez, ku pengjet i kanë braktis në pyll ,ata kanë marr me detyrim një makinë nga një qytetare që ndodhej pak metra larg doganës.

Me pas policja e Francës me atë të Zvicrës pas disa orësh kërkime, kanë bërë të mundur arrestimin e kriminelëve, të cilët ndodhen në paraburgim në burgun e Besançon. /albora.ch/

Marketing