Bashkëpunimi i medias shqipetare Albora.ch po vazhdon suksesshëm më median prestigjioze zvicerane Blick.ch. Në faqet e medias zvicerane sot zë vend një temë për ngritjen e çmimeve në Kosovë e Shqipëri.

Marketing

“Çmimi më i lartë i naftës në të gjithë Evropën?

Shqiptarët janë pushtuar nga rritjet masive të çmimeve

Në Zvicër çmimet dihet se janë të larta, por edhe fitoni shumë. Ndryshe është situata në Shqipëri dhe Kosovë. Çmimet po shpërthejnë aktualisht atje, por jo pagat.” shkruan nder të tjera blick.ch duke cituar Albora.ch si media prej nga e kanë marrë temën.

E gjithë tema e trajtuar për ngritjen e çmimeve e sidomos derivateve dhe krahasimi i çmimit ë Zvicër e Gjermani mund ta lexoni ketu duke klikuar në linkun e blick.ch.

Albora.ch

Marketing