Mund të ketë dhjetëra filma për Krishtlindje, por a e keni pyetur ndonjëherë veten se cili ishte filmi i parë i Krishtlindjeve i realizuar ndonjëherë dhe për çfarë bëhej fjalë?

Marketing

Bëhet fjalë për filmin “Santa Claus” i cili u filmua në vitin 1898 nga një pionier britanik i kinemasë dhe tregimit me protagonist Santa Claus.

Për çfarë bëhej fjalë: Dy fëmijë po presin para oxhakut kur dado i detyron të shkojnë në shtrat.

Më vonë atë natë, Santa mbërrin në çatinë e shtëpisë së tyre, zbret nga oxhaku dhe hyn në shtëpi përmes oxhakut për të lënë dhurata për fëmijët. Më pas ai zhduket, pikërisht kur fëmijët zgjohen

Marketing