Rreth Winterthur, udhëtarët kanë nevojë për shumë durim kur udhëtojnë. Megjithatë, nëse uleni përpara, mund të hyni në rrjet më shpejt , shkruajnë mediat zvicerane, përcjell Albora.ch.

Marketing

Lidhja e internetit në tren është shpesh e dobët, siç tregon një test “balance”. Në trafikun në distanca të gjata, shpejtësia e të dhënave ishte nën 1 megabit për sekondë (Mbit/s) për çdo matje të nëntë – për telefonatat televizive të drejtpërdrejta ose video ju nevojiten të paktën 5 Mbit/s.

Pritja është e keqe, veçanërisht në rrugët e rëndësishme të udhëtarëve. Nga Cyrihu në Bernë, cilësia e internetit në Swisscom ishte e pakënaqshme në 16 përqind të matjeve dhe në një të tretën e rrugës për Salt and Sunrise.

 Në linjën Cyrih – Schaffhausen kishte një pikë të vdekur në çdo matje të katërt, nga Cyrihu në Winterthur në 28 për qind të pikave të matjes. Midis Bernës dhe Brigut edhe në 30 për qind.

Në trafikun rajonal, situata në rrugët nga Winterthur në Bülach dhe nga Winterthur në Dinhard është veçanërisht e keqe. Një e treta e matjeve atje ishin të pakënaqshme.

Albora.ch

Marketing