Në qytetin e Ticinos në Zvicër për shkak të infektimit të shoferëve me Covid-19, po mungojnë shoferët e trenave, ku si pasojë ka sjellë tollovi në qytet, raporton gazeta Blick, përcjellë albora.ch

Marketing

Për këtë trenat që lidhin Italinë me Zvicrën kanë vonesa në qarkullim.

Por, Zvicra pritet të marrë masa për këtë problem që lidh dy shtetet fqinje me njëra-tjetrën.

Shteti zviceran u kërkon qytetareve të ruajnë qetësin dhe të informohen para se të marrin një udhëtim që lidhet me Italinë. /albora.ch/

Marketing