Hoteli Omnia në vendpushimin Valais të Zermattit është renditur në vendin e 5-të në përgjithësi nga 25 të vlerësuarat në hotelet e reja të TripAdvisor-it ” Zgjedhja më e mirë e udhëtarëve” në mbarë botën.

Marketing

Ai bëri në mënyrë të jashtëzakonshme në katër kriteret e gjykuara, përkatësisht vendndodhjen, pastërtinë, shërbimin dhe vlerën për para, transmeton The Local.

Hoteli prej druri dhe xhami ndodhet në këmbët e Matterhorn-it të famshëm, gjë që sigurisht nuk e dëmtoi atë në kategorinë “vendndodhja”.

Ndër hotelet “malore”, The Omnia ngjitet në vendin e dytë. Kjo kategori e veçantë përfshin dy hotele të tjera zvicerane, Parnass, gjithashtu në Zermatt, i cili zbarkoi në vendin e 13-të, dhe Boutique Hotel Schluessel në Beckenreid (Nidealden), në vendin e 17-të.

Foto: .the-omnia.com

Marketing