Në Maja Makalu të Nepalit, e cila cilësohet si maja e pestë me e lartë në botë, ka valuar flamuri i Shqipërisë dhe ai i Kosovës.

Marketing

Alpinistja e njohur Uta Ibrahimi ka ngjitur Maja Makalun, që ka një lartësi mbidetare prej 8,485 metrave, dhe njihet si njëra prej 14 çative të botës.

Për Ibrahimin, kjo ishte ngjitja e shtatë prej 14 sosh, e cila bënte pjesë në plan-projektin e saj të madh “14 Majat e Himalayave – Utalaya”./albora.ch/

Marketing