Lista zyrtare e emrave më të njohur është publikuar të mërkurën. Nuk ka ndryshuar shumë për vajzat, por për djemtë ka ndryshuar, shkruajnë mediat austriake përcjell Albora.ch.

Marketing

“Ashtu si vitin e kaluar, Marie ishte emri më i popullarizuar për vajzat në vitin 2021”, thotë në hyrje Drejtori Menaxhues i Statistikave të Austrisë , Tobias Thomas. Sepse të mërkurën u publikua lista e emrave më të njohur të foshnjave në Austri për vitin 2021 – dhe ka disa surpriza.

Valentina (rangu 8) dhe Laura (rangu 7), kishte dy alpinistë më të mirë në krahasim me vitin e kaluar, të cilët ishin në gjendje të ngjiteshin respektivisht tre dhe katër vende. Pali shkaktoi befasinë e djemve, të cilët gjithashtu u ngjitën me katër vende dhe kështu zuri vendin e parë për herë të parë që nga viti 2018.

Vrapimi” i suksesshëm i Marie

“Lea dhe David, nga ana tjetër, ranë tre vende më poshtë në krahasim me vitin e kaluar,” thotë Tobias Thomas . Përsëri, suksesi i Marie është i paprecedentë. Ajo hyri në top 10 vetëm në vitin 2009 dhe është rritur në popullaritet vit pas viti. Në listën e hiteve të emrave të vajzave 2021, Emilia pason Marien në vendin e dytë.

Në vendin e 3-të, një vend më poshtë se një vit më parë, është Anna, e cila është në top 10 që nga viti 1991 dhe është në 3-shen e parë që nga viti 1996, duke përfshirë 13 vende të para.

Po aq e njohur si vitin e kaluar, Ema vijon në vendin e 4-të. Lena dhe Mia janë në vendin e 5-të dhe të 6-të. Laura dhe Valentina, alpinistët më të mirë, pasojnë në vendin e 7-të dhe të 8-të. Zbuluan renditjen e 10-të. Vendi i 9-të shkon për Hannah, e cila u ngjit me dy vende në krahasim me vitin e kaluar. Lea vijon në vendin e 10-të, duke rrëshqitur tre vende në krahasim me vitin 2020.

Pavarësisht nga shtetësia
Listën e hiteve të emrave të djemve në 2021 e vazhdon Jakob pas Paulit në vendin e dytë. Në vendin e tretë është Maximilian, i cili është po aq popullor sa vitin e kaluar dhe ka qenë gjithmonë në top 10 që nga viti 2005.

Elias doli i katërti, dy vende më mirë se vitin e kaluar. Në vendin e 5-të pason Davidi, i cili vitin e kaluar doli i dyti. Felix është në vendin e 6-të, dy vende më keq se në 2020. Leon është në vendin e 7-të, duke u ngjitur me një vend në krahasim me një vit më parë. T

obias në vendin e 8-të përbënte dy vende në krahasim me një vit më parë. Jonas vijon në vendin e 9-të, duke përfunduar dy vende më keq se vitin e kaluar. Noah, një i sapoardhur në top 10, doli në vendin e 10-të, duke u përmirësuar me dy vende në krahasim me dy vitet e fundit.
Për sa i përket metodës, vihet re se emrat përkatës janë të rreshtuar në drejtshkrimin origjinal dhe pa karaktere të veçanta.

Marketing