Një i ri kosovar i cili jeton në Gjermani, ka postuar një video në rrjete sociale duke i dedikuar një këngë nënës së tij.

Sipas këngës bëhet e ditur se mërgimtari është në Gjermani pa familjen e tij, dhe kënga i kushtohet nënës së tij në Kosovë, për të cilën thotë se e ka marr shumë malli./albora.ch/

Marketing
Marketing