Jo vetëm femrave u pëlqen të qajnë duke parë një histori dashurie me zgjedhje të vështira dhe fate të pasigurta të personazheve.

Marketing

Tema e dashurisë mes Jack dhe Rose nga filmi Titaniku është ndoshta e njohur për të gjithë dhe produksioni ka hyrë në histori.

 Shikoni dy nga romancat më të mira që do t’ju bëjnë të derdhni më shumë se një lot.

“Kënga e fundit”

Renditjen e filmave romantikë më prekës do ta fillojmë me produksionin e vitit 2010. Rolet e të dashuruarve u luajtën nga Miley Cyrus dhe Liam Hemsworth. Një fakt interesant është se pas produksionit, çifti nisi një lidhje që zgjati disa vite. Prindërit e Ronnës janë të divorcuar. Ajo dhe vëllai i saj jetuan me nënën e tyre deri këtë verë, kur u dërguan të jetonin me babanë në një qytet të vogël plazhi.

Ronnie ka inat babain e saj dhe nuk ka ndërmend të jetë miqësore apo edhe të flasë me të gjatë verës. Por ndërsa takon një djalë të pashëm dhe fillon të dashurohet, Ronnie fillon të rizbulojë dashurinë e saj për muzikën, diçka që ndan me të atin. Rilidhja me muzikën rindez lidhjen e saj farefisnore me të atin, që rezulton të jetë marrëdhënia më e rëndësishme që ajo do të përjetojë ndonjëherë.

“Epoka e Adaline”

Prodhimet që konsiderohen si filmat romantikë më prekës, ndonjëherë i intrigojnë shikuesit me skenarë dhe kthesa të pazakonta. “Age of Adeline” shton pak freski. Adaline përjeton një aksident që e dënon në rininë e përjetshme. Kur të gjithë rreth saj plaken, një vajzë e re, e bukur dhe simpatike shikon botën të ndryshojë dhe ajo qëndron e vendosur.

Shoqëruesja e saj është vdekja, e cila prek të dashurit e saj dhe e lë pas. Koha nuk la gjurmë në duart e saj, por i la pikëllim dhe pikëllim në zemër. Kur më në fund ndihet e sigurt dhe e dashuruar, ngjarjet e viteve më parë i kthehen si një bumerang, duke gërvishtur plagët e vjetra.

Marketing