Mbi një milion franga nga tenxherja e miliona eurove shkojnë në Zvicër.

Marketing

Askush nuk e mori me mend super kombinimin në shortin e miliona eurove të premten. Një person në Zvicër, megjithatë, hamendësoi saktë pesë numra dhe një yll dhe mori në shtëpi mbi një milion franga – ose saktësisht 1,035,368 franga.

Për të fituar ju duhej të luanit numrat 14, 17, 34, 35 dhe 42 dhe yjet 6 dhe 10. Në shortin e radhës të martën do të jenë në lojë 63 milionë franga, siç njoftoi Swisslos.

Marketing