Në Bernë rreth 2000 njerëz kanë marshuar në qytetin e Bernit.

Marketing

Përmes mediave sociale, qytetarët e Bernit që janë kundër masave bënë thirrje për një demonstratë të Koronas, raporton blick, përcjellë albora.ch.

Sipas vlerësimeve të gazetarit Blick rreth 2000 vetë kanë marrë pjesë në demonstratë kundër demo.
“Berset duhet të shkojë,” bërtasnin pjesëmarrësit”.

Sipas policisë kantonale të Bernës, demonstrata nuk u miratua.

Forcat e sigurisë janë vendosur me një kontigjent të madh dhe topa uji janë tashmë në dispozicion përpara Pallatit Federal. Për shkak të marshimit, sipas policisë, vjen edhe puna te pengesat e trafikut./albora.ch/

Marketing