Marketing

As këtë herë, kryeministri Albin Kurti nuk ka hezituar që t’i bëjë thirrje diasporës dhe gjithë qytetarëve të Kosovës që të kontribuojnë në Fondin e Sigurisë.

Ai në një postim në Facebook ka thënë se investimi në siguri është investimi më i sigurt.

“Fondi i sigurisë synon një nga përbërësit më të fuqishëm të themeleve të së ardhmes. Kontributi dhe sakrifica kryhet në tashmen për të vendosur sigurinë në të ardhmen. Buxheti prej 100 milionë euro që kemi ndarë për Ministrinë tonë të Mbrojtjes është më i madhi ndonjëherë. Por tani si asnjëherë më parë duhet të jetë edhe më i madh, sepse investimi në siguri është investimi më i sigurt”, ka shkruar Kurti. /albora.ch/

Marketing