Zvicër: “Hiqni TVSH-në nga taksat e karburantit”

Këshilli Kombëtar miratoi sot një nismë parlamentare të Franz Grüter për heqjen e TVSH-së nga taksat dhe taksat e karburantit. Politikanët vazhdojnë të jenë të shqetësuar për rritjen e çmimit të benzinës. Për këtë arsye, sot Këshilli Kombëtar miratoi (105 vota kundër 84 dhe 4 abstenime) nismën parlamentare të Franz Grüter (PLR/LU) për heqjen e … Continue reading Zvicër: “Hiqni TVSH-në nga taksat e karburantit”