BE për albora.ch/ Pa pjesmarrjen e Zvicrës sanksionet ndaj Rusisë nuk do të kishin qenë aq efektive

Zvicra ka zgjeruar sanksionet kundër Rusisë për pushtimin e Ukrainës duke i përshtatur ato me vendimet e fundit të Bashkimit Evropian. Masat e vendosura, të premten, nga Këshilli Federal do të hyjnë sot në fuqi, raporton albora.ch. Si është deklaruar nga shteti zviceran “ky rregullim kryhet në përputhje me neutralitetin dhe merr parasysh aktivitetet humanitare, … Continue reading BE për albora.ch/ Pa pjesmarrjen e Zvicrës sanksionet ndaj Rusisë nuk do të kishin qenë aq efektive