Swiss flag and statue of Justice on Federal Supreme Court of Switzerland. Lausanne, Switzerland

Masat, të vendosura nga BE në 3 qershor, hynë në fuqi në Zvicër në orën 6 pasdite të së mërkurës, njoftoi Këshilli Federal.

Marketing

Ato përfshijnë një embargo ndaj naftës së papërpunuar dhe disa produkteve të naftës të rafinuar nga Rusia.

“Ngjashëm me masat e aplikueshme në BE, blerja, importi, tranziti dhe transporti në ose brenda Zvicrës janë të ndaluara”, tha qeveria.  

Ofrimi i shërbimeve të tilla si kontabiliteti, marrëdhëniet me publikun dhe konsulenca e biznesit për qeverinë ruse tani është gjithashtu i ndaluar, përveç përmbajtjes reklamuese të prodhuar ose transmetuar nga media zyrtare ruse si Russia Today ose Sputnik.

Foto: Arkiv

Marketing