Trafiku rrugor është zakonisht shumë i rënduar gjatë dy fundjavave festive të Ascensionit dhe Pentcoastit, duke rënë këtë vit në datat 26 – 29 maj, përkatësisht 4 – 6 qershor.

Marketing

Për udhëtarët që preferojnë të marrin trenin gjatë kësaj periudhe të ngarkuar, Hekurudhat Federale Zvicerane (SBB), po “zgjerojnë ndjeshëm” shërbimin e saj drejt Ticinos, një nga destinacionet më të njohura për fundjavat e festave publike.

“Do të ketë shumë trena shtesë. Ne gjithashtu do të rrisim numrin e vendeve të disponueshme në trenat e rregullt, duke përfshirë midis Cyrihut/Bazelit dhe Ticino-s përmes tunelit bazë Gotthard, njoftoi kompania, transmeton The Local.

Foto: Pixabay / Ilustrim

Marketing