Të dhënat nga Zyra Federale e Shëndetit Publik të publikuara tregojnë se numri i të infektuarëve ka një rënie të madhe.

Marketing

Vetëm 36,740 raste pozitivë të rinj janë regjistruar brenda një ditë në Zvicër, raporton ticinonews, përcjellë albora.ch.

Kjo tregon se tashmë dhe Zvicra po shkon drejt një stabiliteti.Pasi shifrat nga dita në ditë gradualisht po pësojnë një ulje.

Norma mesatare e pozitivitetit në ditët e fundit ka qenë 40.3%. Tashmë shpresojmë që këto shifra të vazhdojnë uljen e tyre. /albora.ch/

Marketing