Rritja ekonomike po ngadalësohet nga kulmet e saj të 2021-tës, por është ende në një nivel të mirë.

Marketing

Ndërsa frika rreth epidemisë po pakësohet, ajo që shqetëson tregjet tani është mbi të gjitha rritja e çmimeve, që do të thotë, inflacioni më i lartë, raporton ticinonews, përcjellë albora.ch.

Tregjet e aksioneve kanë parë disa rënie dhe janë më të paqëndrueshme, megjithëse në përgjithësi ato mbeten në nivele të larta./albora.ch/.

Marketing