Kufizimi i shpejtësisë në 30 km/orë në qendër të qytetit, lagje, si dhe vende për të luftuar ndotjen e zhurmës, po i bën njerëzit të lumtur.

Marketing

PLR dhe SVP po lëshojnë projekt-mocione për t’i bërë thirrje ekzekutivit të rishikojë kopjen e tij, raporton msn, përcjellë albora.ch.

Në tekstin e tij, zëvendësi liberal-radikal Aleksandre de Senarclens do që të kryhet një studim tërësor dhe i pavarur, veçanërisht lidhur me pasojat për transportin publik, privat, profesional dhe të emergjencës.

Disa muaj pas hyrjes në fuqi të 30 km/h gjatë natës, qyteti i Lozanës hartoi një vlerësim pozitiv të masës të martën./albora.ch/.

Marketing