Tkurrje të mëdha kan disa qytete në Zvicër ku zhvillimet ka gjasa të ndryshojnë në nivel rajonal. Cyrihu është rajoni që tregon tkurrjet më të mëdha, raporton ticinonews, përcjellë albora.ch.

Marketing

Në vitin 2021 në Zvicër apartamentet me qira në ndërtesa të reja ranë me 0.3%, ndërsa me 1.7% për ata që strehohen në ndërtesa të vjetra sipas të dhënave nga kompania e specializuar Fahrländer Partner Raumentwicklung (FPRE).

Në kuadrin e rimëkëmbjes ekonomike, FPRE pret një rritje të lehtë dhe të përgjithshme të qirave në afat të mesëm. Qiratë në ndërtesat e vjetra do të mbeten nën presion.

FPRE pret që çmimet e qeras të bien dhe të ketë një stabilitet në muajt e ardhshëm./albora.ch/

Marketing