Sot për Zyrën Federale të Shëndetit Publik, njëkohësisht për gjithë Zvicrën është një ditë pozitive pasi që ka rënie 40.1% të infeksione me COVID-19.

Marketing

Në 24 orët e fundit janë regjistruar në Zvicër mbi 39,769 raste.

Vetëm në Bern janë regjistruar 176 hospitalizime dhe 14 të vdekur nga koronavirusi, raporton ticinonews, përcjellë albora.ch.

Përqindja e vaksinimit është 68.2%, janë raportuar mbi 114,257 analiza.

Norma mesatare e pozitivitetit në ditët e fundit ka qënë në nivele të knaqshme për Zvicrën./albora.ch/

Marketing