Bordi i Drejtorëve të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë me vota unanime, ka aprovuar rritjen e çmimit të rrymës për konsumatorët që tejkalojnë konsumin mbi 800 kilovatë.

Energjia elektrike nuk do të shtrenjtohet për konsumatorët që i shpenzojnë deri në 800 kilovatë orë energjie, ndërsa ata konsumatorë që shpenzojnë mbi 800 kËh do të paguajnë 12.5 cent për kilovat për tarifën e lartë dhe 5.9 cent për tarifën e ulët.

Për konsumatorët komercialë dhe shtëpiakë do të kenë zero të rritjes së tarifave deri në 800 kËh, pra 2.89 centë për tarifën e ultë dhe të 6.75 për tarifën e lartë, ka shpjeguar ai.

Ndërsa për bizneset nuk do të ketë bllok të tarifës./albora.ch/

Marketing
Marketing