Renditja vjetore e kompanive më të mira zvicerane nga agjencia e rekrutimit Randstadt tregon, ndoshta jo çuditërisht, se prodhuesit e orëve dhe çokollatës zënë tre pozita kryesore.  

Marketing

Të anketuarit i vlerësuan punëdhënësit në bazë të kritereve që ata i konsideronin më të rëndësishmet, si paga dhe përfitimet, mjedisi i këndshëm i punës, ekuilibri punë-jetë dhe siguria e punës, shkruan The Local.

Kjo është renditja e top-10 fituesve:

  1. Rolex
  2. Patek Philippe
  3.  Lindt & Sprüngli
  4.  Google
  5.  Flughafen Zürich AG
  6.  Swatch Group
  7.  Swiss International Air Lines
  8.  Pilatus Flugzeugwerke AG
  9.  Hekurudhat Federale të Zvicrës
  10.  Banka Raiffeisen

Foto: Pixabay / Ilustrim

Marketing