Këshilli Federal ka vendosur të rrisë masën e zbritjeve për primet e sigurimeve shëndetësore dhe interesat e kapitalit të kursimeve.

Marketing

Beqarët do të mund të zbresin 3000 franga në vit, kundrejt 1700 që janë aktualisht. Për çiftet e martuara, zbritjet do të rriten nga 3500 në 6000 franga dhe për fëmijë ose nevojtar nga 700 në 1200 franga.

Ndërsa norma e re e taksave është e dobishme për individët dhe familjet, ajo do t’i kushtojë qeverisë 315 milionë franga në vit.

Marketing