Regjisori Vodi Allen, i cili u përball me reagime negative në Hollywood pasi vajza e tij e birësuar e akuzoi për abuzim seksual, tha se do të bënte një film të ri në Paris këtë vjeshtë dhe se ai mund të jetë i fundit i tij.

Marketing

Në një intervistë të rrallë, Allen (86) foli me aktorin Alec Baldwin për karrierën e tij dhe librin e tij të ri “Zero Gravity”, një përmbledhje esesh humoristike.

“Shumë eksitime janë zhdukur,” tha Allen për xhirimet.

“Sapo bëja një film, ai do të dilte në kinematë në të gjithë vendin. Tani ju bëni një film dhe keni disa javë në kinema, ndoshta gjashtë javë ose katër javë, dhe më pas kalon në transmetim ose pay-per-view – nuk është kënaqësi për mua”, tha ai.

Allen nuk ka dhënë detaje rreth filmit të tij të ri, i cili do të jetë i pesëdhjeti.

I vlerësuar me katër çmime Oscar, regjisori i “Annie Hall” dhe komedive të tjera ka mohuar vazhdimisht akuzat se ai ka abuzuar me vajzën e tij të adoptuar Dylan Farrow në 1992.

Shumë të famshëm në Hollywood u distancuan nga Allen pasi lëvizja #MeToo u bë globale në 2017 dhe tërhoqi vëmendjen ndaj sjelljes së keqe seksuale.

HBO ka rishqyrtuar akuzat kundër Allenir në serialin e vitit 2021 “Allen kundër Farrow”.

Foto: WIkipedia

Marketing