WhatsApp tani ka sjellë mundësinë për të reaguar ndaj një mesazhi me emoji, si dhe për të shkëmbyer skedarë me madhësi deri në 2 GB, një kërcim masiv nga kufiri i mëparshëm prej 100 MB.

Marketing

Meta, kompania që qëndron pas WhatsApp, tha muajin e kaluar se këto veçori do të vijnë “së shpejti” dhe duket sikur është dita e sotme. Kompania gjithashtu njoftoi të enjten se do të dyfishojë madhësinë maksimale të bisedave në grup.

Kur u njoftuan për herë të parë reagimet, Meta tha se do të mund të përdorni vetëm disa të zgjedhur për të filluar, por se mbështetja për “të gjitha emoji-të dhe tonet e lëkurës” do të shtohej në të ardhmen./albora.ch/

Marketing