Të gjithë janë të prekur nga shpërthimi i madh i kostos së energjisë elektrike dhe gazit. Kostot e energjisë po rriten masivisht.

Vjenezët tani duhet të paguajnë gjithsej 548 euro për energji elektrike dhe gaz.

Marketing

Që të mund të paguajë faturën, një punonjës tha se tani duhet të përdor truket: “Fatmirësisht më kanë paguar një bonus korona për dy vitet e fundit të pandemisë. Përndryshe nuk mund ta përballoja inflacionin”, transmeton albora.ch.

Përveç shtesës, me rreth 100 për qind do të rriten edhe shpenzimet mujore.

Derisa paguhej rreth 100 euro në muaj për energji elektrike dhe gaz vitin e kaluar, tani është më shumë se 200 euro./albora.ch/

Marketing