Marketing

Në 24 orët e fundit në Kosovë u regjistruan 787 raste të reja me COVID-19.

Ministria e Shëndetësisë bëri të ditur se gjatë kësaj kohe pati dy të vdekur. Ndërkohë, pozitiv me koronavirus rezultuan edhe 35 fëmijë nën moshën 9 vjeçare, 52 të moshës 10-19 vjeçare dhe 94 të moshës 20-29 vjeçare. Kurse, 102 persona të moshës 60-69 vjeçare, 50 të moshës 70-79 vjeçare, ndërsa 26 të moshës mbi 80 vjeç./albora.ch/

Marketing