Për shkak të një numri në rritje të hajdutëve të dyqaneve, disa dyqane të vetëshërbimit Migros në Cyrih po vendosin barriera të veçanta që lejojnë vetëm ata që paguajnë për blerjet e tyre të dalin nga dyqani.

Marketing

Klientët që paguajnë në terminalet e vetë-pagesës duhet tani të skanojnë kodin QR të faturës së tyre për të hapur një pengesë dhe të largohen me blerjet e tyre.

Kjo është një masë mjaft drastike, “pasi Migros dhe Coop janë mbështetur deri më tani në përgjegjësinë individuale dhe kontrolle të rastësishme”, sipas gazetës Tagblatt, Transmeton The Local.

Fotot: Pixabay/Ilustrim

Marketing