Një lojë e shpejtë 30 sekondash që do të zbulojë se sa perceptues jeni.

Marketing

Nuk ka mënyrë më të mirë për të kontrolluar vëzhgimin tuaj sesa përmes iluzioneve optike.

Ka disa që janë shumë të vështira dhe mund të zgjidhen nga shumë pak njerëz.

Nga ana tjetër, sa më të vështira të jenë, aq më interesante janë dhe ky është një prej tyre.

Në foto mund të shihni një shtëpi prej druri në pyll që është e rrethuar tërësisht nga pemët.

Detyra juaj është të përpiqeni të gjeni ariun në të në 30 sekonda.

Gjeje çfarë…

Zgjidhja: Ariu është në degët e pemës, pak sipër shtëpisë, në të djathtë të oxhakut.

A keni arritur ta zgjidhni këtë enigmë?

Marketing