Barry Cryer, legjenda e komedisë britanike, ka vdekur në moshën 86-vjeçare.

Marketing

Familja e Cryer tha se ai “vdiq i qetë, në gjendje shpirtërore të mirë dhe me familjen e tij rreth tij”.

Shumë miq e adhurues shprehen ngushëllime në rrjete sociale. Stephen Fry shkroi: “Lajm i tillë i trishtuar, një nga të mëdhenjtë absolut të komedisë britanike, Barry Cryer, nuk është më. Një shkrimtar dhe interpretues i lavdishëm, i mrekullueshëm, gazmor dhe i talentuar, i cili përshkoi të gjitha traditat komike. I dashur botërisht… lamtumirë, Baz.”

Cryer ka punuar me yje të tjerë, duke përfshirë Spike Milligan, Tommy Cooper, Les Dawson, Two Ronnies dhe Morecambe and Wise./albora.ch/

Marketing