Nga një aksident me fatalitet ka mbetur i vdekur një i ri kosovar në Itali, shkruan Albora.ch.

Marketing

Faqja lokale “Sje kaçanikli, nëse” shkruan se bëhet fjalë për Enisi Imshtin nga Hani i Elezit, por një gjë e tillë ende nuk është konfirmuar.

I ndjeri qe një kohë ishte duke qëndruar në shtetin italian ku edhe punonte e jetonte.

Viktima thuhet që ishte vetëm 22 vjeçar dhe është nga Hani i Elezit.

Mund të jetë një imazh i 1 person, rrugë dhe qiell
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe bar
Marketing