Një pasagjere e Southwest Airlines, e cila u përpoq të hapte derën e aeroplanit në mes të fluturimit përpara se ta kafshonte një pasagjer tjetër në kofshë, ka thënë se “Jezusi i tha asaj t’i bënte këto veprime”.

Marketing

Fluturimi Jugperëndimor 192 po shkonte nga Hjustoni në Columbus të shtunën kur u detyrua të bënte një ulje emergjente në Aeroportin Kombëtar Bill dhe Hillary Clinton në Little Rock, Arkansas.

Elom Agbegninou, 34 vjeçre, “u zhgënjye” që stjuardesat e penguan atë të shkonte në daljen e urgjencës, zbuloi një ankesë në një gjykatë të qarkut të Arkansas.

Kur një pasagjer tjetër ndërhyri, Agbegninou e kafshoi në kofshë dhe nuk pranoi të shkëputej derisa nofulla e saj u hap, raportoi Click2Houston.

Agbegninou u paraqit në gjykatë për një gjyq, por avokati i saj shprehu shqetësimin se nuk mund të vazhdonte për shkak të gjendjes së saj mendore, tha një dokument gjyqësor i parë nga DailyMail.com.

Ankesa ofron një përshkrim të ngjarjeve që çuan në uljen emergjente të aeroplanit në Little Rock në mbrëmjen e 26 nëntorit, gjatë fundjavës së ngarkuar të Falënderimeve.

Marketing