Me disa kantone që fillojnë pushimet e tyre verore shkollore këtë fundjavë, pengesat pritet të ngadalësojnë trafikun brenda Zvicrës, si dhe në autostrada dhe tunele që çojnë në vendet fqinje.

Marketing

The Local bën të ditur se cilat rrugë janë zakonisht më të mbingarkuara gjatë periudhave me volum të lartë si fillimi i festave:

  • Aksi A3/A1 Bazel-Zyrich
  • Aksi A3/A13 Cyrih-Chur-San Bernardino-Bellinzona-Chiasso, veçanërisht pranë Chur dhe tunelit San Bernardino
  • Berna dhe rrethinat (ndërkëmbimi A1/A12/A6)
  • A9 Lausanne-Montreux-Martigny-Brigue kryesisht pranë Lozanës dhe Montreux
  • Aksi i tunelit Martigny – Grand-St.-Bernard

Foto: Pixabay / Ilustrim

Marketing